E-bay, cumpărături în lumea virtuală

Cumpărături de la magazinele din centru sau cumpărături în fotoliu, cu laptopul în brațe?
Eu aleg varianta a doua. Dar, ce-i drept, că trebuie să fim foarte atenți de unde cumpărăm.laptopul in brate În ajutorul nostru sunt unele portaluri, care ne orientează spre magazinul online cel mai de încredere. Portalurile, de genul acesta, conțin păreri ale utilizatoriilor, și nu reclame de la diferite firme. Deci, înainte să-ți cumperi un produs de pe net, află ce păreri au cei care deja au folosit produsul respectiv.

Un magazin online de încredere este e-bay. Am cumpărat de acolo mai multe produse, începând de la mașină, până la aparatul de fotografiat.. Cea ce îmi place la e-bay este că au un sistem de verificare a calității, bine pus la punct. La fiecare vânzător în parte au un calificativ exprimat în procente. Vânzătorii cu un procent mai mic de 98% nu merită încredere. Să vă povestesc cum am achiziționat un telefon (Sony Xperia Z3), acum câteva luni. Am observat că telefonul respectiv apare în mai multe magazine online, la diferite prețuri. Omul este înclinat să aleagă tot ce-i ieftin, dar acest lucru poate fi periculos. După mai multe ore de cercetări și citit păreri am aflat că sunt unele firme, care pun la vânzare telefoane de marcă contrafăcute, la prețuri, desigur, mai mici.
Deci, să învățăm din experiențele altora! Înainte să comandăm prosusul dorit, să fim atenți la părerile utilizatorilor și să oferim și noi calificative la rândul nostru.

Advertisements

2 thoughts on “E-bay, cumpărături în lumea virtuală

    1. Trebuie să-ți faci cont, după aceea eBay îl va verifica – mie mi-au blocat contul până când am trimis actele pe care le-au cerut. Îți recomand să-ți faci cont pe ebay.eu, e mult mai ușor.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s