Integrator de plăţi online pentru afacerea ta

După cum fiecare dintre noi a observnt, comerţul online s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. Însă constant că puţini dintre furnizori oferă posibilitatea de a efectua plata online. Sunt persoane  printre noi care îşi fac cumpărăturile în mod regulat pe internet şi care s-au confruntat cu situaţia în care ajunge curierul şi trebuie plătit rambursul, dar acesta nu are sa ne dea rest, noi nu avem bani schimbaţi, mai suntem şi la birou, ne grăbim şi aşa mai departe.

plata

Având în vedere aceste probleme, m-am decis să scriu câteva cuvinte despre o soluţie la care pot apela toţi cei care au magazine online, şi anume: încheierea unui parteneriat cu un integrator de plăţi online. Este foarte dificil să-ţi implementezi propriul sistem de plată, pentru că trebuie să prelucrezi date persoanale ale clienţilor, şi aici mă refer la numărul de card, parole şi aşa mai departe.  În schimbul unor comisoane care pot fi negociate, poţi folosi una dintre platformele care au intrat şi pe piaţa din România.

De exemplu payu.ro oferă o soluţie integrată de plată online, eficienţa, uşor de folosit şi sigură. A fost testată şi recomandată de peste 3000 de clienţi care oferă magazinelor online sau companiilor care doresc să vândă pe internet. O altă variantă este mobilpay.ro sau paysafecard care este lider pe piaţa europeană a mijloacelor de plată online preplătite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s